Efficy CRM

 
Efficy CRMefficy crm
Efficy Nederland BV is in 2006 begonnen en levert een web based CRM oplossing. De software is in eerste instantie ontworpen als project van de Universiteit van Mens en Wetenschappen te Belgiƫ waarbij gebruikersgemak centraal stond. Hiervoor werd getracht veel functies mogelijk te maken op een manier waarbij de gebruiker niet overspoeld wordt met knoppen en/of informatie. Tevens was meertaligheid een belangrijk speerpunt bij de ontwikkeling van Efficy CRM.

 1. Proces ondersteuning
 2. Techniek en deployment
 3. Software modules en apps
 4. Screenshots en filmpjes
 5. Websites

1. Proces ondersteuning
atoomEfficy CRM biedt ondersteuning aan een aantal CRM componenten. Daarnaast kunnen verschillende modules van isiSolutions worden toegevoegd aan Efficy CRM om de functionaliteiten verder uit te breiden. De Onderdelen van Effice CRM zijn aan elkaar gekoppeld volgens een zogenoemd: atoommodel. Dit zorgt er naar eigen zeggen voor dat de gewenste informatie altijd met 1 click oproepbaar is. De componenten die Efficy CRM onderscheidt zijn:

 1. Relatiegegevens
 2. Projectregistratie
 3. Doelgroepselecties (publicaties)
 4. Marketing campagnebeheer
 5. Sales opportunities & Forecasting
 6. Service tickets (helpdesk)
 7. Agendabeheer
 8. E-mail
 9. E-mail marketing
 10. Documentbeheer
 11. Productregistratie (artikelen)
 12. Urenregistratie
 13. Reporting & Analytics
 14. Configuratie & modificatie module

2. Techniek en deployment
Efficy CRM is een web based oplossing die zowel als Service As A Service (SAAS) wordt aangeboden als on-site beschikbaar is.

3. Software modules en apps
Standaard wordt Efficy CRM geleverd met de componenten genoemd in de procesondersteuning. Sommige van deze processen worden slechts gedeeltelijk ondersteund. isiSolutions biedt de mogelijkheid om extra functionaliteiten of softwareoplossingen toe te voegen aan Efficy CRM. Enkele additionele componenten zijn:

4. Screenshots en filmpjes
[nggallery id=3]

5. Websites