Software leverancier

 
BPMonline CRM
We kijken objectief naar de vraag van de klant en de organisatie voordat wij een CRM pakket aanbevelen. De afgelopen jaren hebben we veel software systemen voorbij zien komen maar BPMonline CRM is zeer verrassend. Met gepaste trots kunnen wij melden dat wij de eerste officiële Nederlandse partner zijn van BPMonline CRM!

Het unieke van deze CRM applicatie is dat zij Business Process Management (BPM) samensmelt met CRM. Organisaties kunnen zonder technische kennis eenvoudig bedrijfsprocessen automatiseren. Dit versterkt de datakwaliteit en procesondersteuning enorm. De kwaliteit blijkt wel uit de vele internationale prijzen:

In 2011 EMEA (Europe & Middle East) CRM Idol winnaar. BPMonline staat op de CRM watchlist 2013, heeft de CRM Rising star award 2012 ontvangen van CRM Magazine, en is winnaar van de European IT Software Excellence award 2013 in de storage/ information management solution of the year. En recentelijk de CRM Excellence award 2013!

Klik hier voor meer informatie over BPMonline CRM. Wil je een demonstratie of een demo-account? Neem dan contact met ons op.

Award CRM idol             Award CRM Magazine     Award IT Europe Excellence